Clubfitting en Club reparaties

Image
Image

Clubfitting.

clubfitting is iets wat als speciaals word gezien en voor veel mensen gezien word als iets wat te duur is in vergelijking met het kopen van een nieuwe set. het tegendeel is waar.

bij indoorgolf zeeland worden er realistische prijzen aangehouden die overeen komen met het kopen van een standaard nieuwe set. het enige verschil is dat deze clubs voor u op uw swing en op uw lichaam gemaakt zijn.

voor de meeste mensen zijn standaard clubs te lang. dit komt omdat de standaard geleverde clubs van welk merk maar ook niet met iedereen afzonderlijk rekening kunnen houden.

wij raden daarom aan om voor uw eigen speelgemak en het aanleren van het spel direct de juiste clubs te gebruiken. 

hoe gaat dit te werk? 

als volgt: voor elke club waar u mee slaat komen er waardes uit. deze waardes worden bekeken en zult u een aantal clubs en shafts gaan proberen om te kijken welke onderdelen per club goed bij uw speel stijl horen. aan de hand van de waardes en resultaten zal er worden gekeken naar de juiste clubs voor u.

dit zal wat tijd in beslag nemen maar goed voor kwaliteit zal er tijd worden genomen om u de juiste materialen aan te meten.

Club reparatie

Heeft u schade aan uw clubs. breng ze gerust langs. wij zullen vaak de schade kunnen maken of uw club voorzien van nieuwe materialen zodat u geen nieuwe clubs hoeft te bestellen.

deze zijn vaak duurder dan bijvoorbeeld een nieuwe shaft of een nieuw clubhoofd.

Re-Grippen.

is uw club nog goed maar bent u toe aan nieuwe grips.

komt u eens langs en zoek een grip uit die goed bij u past. wij hebben een groot assortiment aan grips. 

deze zullen bij aankoop ok nog eens geplaatst worden op uw club.